Tuesday, February 5, 2013

Habis pantang yeay!!!


Dah 5 hari aku habis pantang...pantang bersalin..aku pantang 44 hari je. Hari ke 45 aku dah bawa alisha jalan-jalan..hehe. kami ke mid valley sementara masih ada sales CNY ni jadi kami pun ambil kesempatan ni beli barang2 alisha lagi...kami beli baju dan stroller. Yela sekarang ni berat alisha dah makin bertambah tak larat nak dukung sepanjang masa. Berat alisha lepas 6 minggu dah naik ke 3.267. Alhamdulillah moga-moga anak mama sentiasa diberi kesihatan yang baik oleh Nya. Amin Ya rabbala'lamin. :)

Story sikit pasal aku eh..lepas habis pantang ni berat aku lagi 1 kg je yang perlu aku turunkan untuk capai berat sebelum mengandung.hmm...chayok2! Tapi yang agak sedey sikit (sedey ke?? Hmmtak jugak kecewa?? Lagilah tidak..xtaula ye..) perasaan aku ni kurang happy sebab banyak juga baju-baju dulu yang dah sendat sangat bila pakai..especially baju kurung moden..nak gi keje??? nampak gaya macam nak kena tempah baju baru la ni..sebulan satu minggu je lagi nak masuk keje ni..huwaaaa taknak berpisah ngan alisha... :( sedeyh-sedeyh..

Takpela jom kita layan pictures ni... :)

Alisha ni kalau berjalan naik kereta comform tidur..tidur yang nyenyak pulak tu. Huhu...


Posing-posing ambil gambar sendiri..hehe sambil cakap "alisha bangun sayang...mama nak ambil gambar ni...senyummmm hmm" tidur jugak...hee


Terima kasih kerana sudi lawat entry ini.. :)

2 comments:

tieqa said...

waaaaaaa comel comel comelllll >< hahahah

:: FIEZA :: said...

Thanxs tieqa :))