Monday, April 22, 2013

Jalan-jalan ke Sg. Siput Perak ~


Hai....kali ni nak update tentang percutian yang tak disengajakan...al kesahnye ikut hubby outstation ke sg.siput.. aku ni ambil kesempatan aje sebabnya dah berkali-kali nak bercuti makan angin tapi berkali-kali juga kene cancel..huh! Oleh kerana nak masuk bekerja semula ni jadi nakkk ikut juga en.hubby tak kesahla duduk hotel saje pon takpelahkan..en.hubby kerja kita ni layan perasaanlah dengan anak kita dalam bilik hotel tu...sg.siput sebuah pekan kecil yang berdekatan dengan ipoh...aku ni angan-angan 'on the way' balik ke rumah nanti lepas en.hubby habis kerja bolehla singgah ke cameron highland ke...rupenya terus balik rumah aje.. :( uhuk sedeyhhhh.. mana tidaknya en.hubby kene keje sampai ke petang masa last day..dari hari rabu sampai ke sabtu duduk hotel keluar hotel pun hanya untuk makan malam...okayla tu kan.. (ayat penyedap hati) nak sangat ikuttt padahnya tanggung sendiri la kannn..

Jadi bosan-bosan duduk dalam hotel nilah keje aku...jom tengok hasil kerja aku ni...

Baru sampai...zara nyenyak tidur...
                                     

~ Bilik Hotel ~
Makan Malam ~ Order je hantar ke bilik...ni supper ni pukul 12 tgh malam..

:: MH Sentral Hotel Sg. Siput ::

~ Mee Rebus Ramlee ~ SEDAPPPP :))

Zara tidur lagi... :))

Breakfast nyummy....

Breakfast 2nd day pulak.. :)

Petang hari ~ Hujan...ada pelangi terbaikk.. ;)

Zara yang sentiasa nak tidurrr....zzzzzzzzzzz

Zara lepas mandi...jomm pakai baju sayang ~

Jalan-jalan..makan-makan..lepak-lepak... ♡♥♡

3 comments:

Eddie said...

Eeee comelnyaaa Zara tu >< hihi berat dia berapa ? nampak mcm kecik je. Huhu comel

fieza said...

Eddie berat dia skrg 4.7kg... skrg dah 5 bulan.. memang kecil sikit ikut mama dia..hehe :)

Hazinra Namir said...

salam. Hehe g sungai siput erk. Hubby sy org sg. siput ;).